Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Οι νέες μορφές Βίας...



Αδιανόητες ενέργειες που συμβαίνουν στο εξωτερικό έζησαν όσοι βρέθηκαν στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη το πρωί της Παρασκευής.

Νεαρός για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους άνοιξε πυρ εναντίον δύο υπαλλήλων και ενός σπουδαστή, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν συμφοιτητή τους και ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε στα κτίρια του ΟΑΕΔ, τα οποία βρίσκονται επί της οδού Πέτρου Ράλλη 83.

Οι τραυματίες, δύο υπάλληλοι ενός σουπερμάρκετ και ένας σπουδαστής έχουν διακομισθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ η κατάσταση του δράστη και του συμφοιτητή του κρίνεται σοβαρή. Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη, η οποία έχει συλλέξει και τα δύο όπλα μικρού διαμετρήματος που έφερε ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε στο κρανίο και είναι σε βαριά κατάσταση. Επίσης, ο συμφοιτητής του φέρει τυφλό τραύμα στο θώρακα και χειρουργείται.

Οι άλλοι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, με τραύματα στα άκρα.

Όπως έγινε γνωστό ο 19χρονος δράστης, πυροβόλησε, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, έναν συμφοιτητή του στο προαύλιο των σχολών του ΟΑΕΔ παρουσία του πατέρα του την ώρα που τον οδηγούσε στη σχολή.

Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε από το σημείο και κατευθύνθηκε προς ένα σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται δίπλα στις σχολές του ΟΑΕΔ. Εκεί δύο υπάλληλοι προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν και ο 19χρονος τους πυροβόλησε, τον έναν στο χέρι και τον άλλον στο πόδι. Αμέσως μετά, ο δράστης κάθισε σε ένα παγκάκι και έστρεψε το όπλο εναντίον του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν, ο νεαρός αυτόχειρας ήταν χαμηλών τόνων και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ του προβλήματα. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, αναφέρουν ότι ο δράστης άφησε σημείωμα που εξηγεί την πράξη του. Το σημείωμα αναφέρει ότι οι συμμαθητές του τον μείωναν και τον απαξίωναν και γι΄ αυτό το λόγο αποφάσισε να προβεί σε αυτή την πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα πες το σε βλέπω κρατιέσαι...