Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Η σιωπή είναι Χρυσός!



Ιδού ο Απαγορευτικός Επτάλογος:

1)"Δεν κατάλαβα τίποτα"
Απόλυτα σωστό όταν χρησιμοποιείται σαν απάντηση στην ερώτηση του Οδοντίατρου "Σας πόνεσα...;".
Απόλυτα λανθασμένο, όταν χρησιμοποιείται σαν απάντηση στην ερώτηση του Οπισθίατρου :"Και πως σας φάνηκε η εξέταση του προστάτη....;"

2)"Ναι, είσαι"
Απόλυτα σωστό, όταν προηγείται του σέξ και απαντά στην ...
ερώτηση "Είμαι η γυναίκα της ζωής σου...;".
Απόλυτα λάθος όταν έπαιται του σέξ και απαντά στην ερώτηση "Νομίζεις οτι είμαι χοντρή...;"

3)"Γά***έ τα...."
Απόλυτα σωστό όταν αποκρίνεται σε ερώτηση γνωστού μας "Πως πάνε τα πράγμνατα...;".
Απόλυτα λάθος όταν αποκρίνεται στην ερώτηση του Νηπιαγωγού "Και τι να τα κάνω τα παιδιά σας...;".

4)"Χ**ε με...."
Απόλυτα σωστό όταν απαντά στην ερώτηση του υφιστάμενού σας "Και...τι θα γίνει με την αύξησή μου...;". Απόλυτα λάθος όταν απαντά στην ερώτηση του συναθλητή σας στην Ελληνορωμαική "Και τι να κάνω τώρα που έκατσα στη μούρη σου...;".

5)"Να κι εμένα...."
Απόλυτα σωστό, όταν δείχνοντας το κόσμημά σας απαντάτε στην ερώτηση της συντρόφου σας "Αγάπη μου, η μαμά μου μου πήρε ένα καινούριο δαχτυλίδι αρραβώνων...Εσένα...;".
Απόλυτα λάθος, όταν δέιχνοντας το "κόσμημά σας" απαντάτε στην ερώτηση της συντρόφου σας "Αγάπη μου, η μαμά μου είπε να μη με τραβολογάς και να με αποκαταστήσεις...Τι γνώμη έχεις γι΄αυτό....;"

6)"Ήταν υπέροχες....."
Απόλυτα σωστό στην ερώτηση "Πως σου φάνηκαν οι φακές που σου έφτιαξα, αγάπη μου...;"
Απόλυτα λάθος στην ερώτηση "Και πως ήταν όλες οι γυναίκες που είχες πριν από εμένα στο σέξ....;".

7)"Για να μη μου κάτσει στο λαιμό...."
Απόλυτα σωστό, στην ερώτηση "Γιατί πίνεις τόσο νερό όταν τρώς ψάρι, αγάπη μου...;".
Απόλυτα λάθος, στην ερώτηση "Γιατί έστειλες την κολλητή μου στο Γερο-Διάολο, αγάπη μου....;".

Πριν το κάνεις ξανασκέψου το...



Γνωριμία
"Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..." Χαραγμένο στο μνημείο του Αγνωστου Συζύγου.

Απιστία
"Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει" Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι "η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο."

Ταχύτητα
"Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking. Ονομάζεται γάμος" Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.

Θέμα Τύχης
"Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνει φιλόσοφος" Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε... εκ των έσω;

Ατυχία
"Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι" Πάτρικ Μάρεϊ, πρωταγωνιστής στη δημοφιλή κωμική σειρά "Only Fools and Horses" που παιζόταν στην Αγγλία μέχρι και το 2003.
myday

Μυστικά
"Έχω να σου πω δυο μυστικά, για να διατηρήσεις το γάμο σου σε άψογη κατάσταση. Πρώτον, όποτε έχεις κάνει λάθος, ομολόγησέ το. Δεύτερον, όποτε έχεις δίκιο, βγάλε το σκασμό" Ανώνυμος σύζυγος που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος ώστε να παραμείνει και σύζυγος. Το σκασμό πάντως δεν τον έβγαλε.

Συγχώρεση
"Μια καλή σύζυγος συγχωρεί πάντα τον άντρα της, όταν αυτή κάνει λάθος" Μίλτον Μπερλ, αμερικανός ηθοποιός, παρουσιαστής και stand-up κωμικός. Του αποδίδεται η εξής ιστορία: Όταν είχε πάει να κάνει αίτηση για μια δουλειά, απάντησε όλα τα ερωτήματα μέχρι που έφτασε στο τελευταίο: "Ποιόν να ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ατυχήματος;". Απάντησε: "Όλους όσους μπορείτε να δείτε γύρω σας!"

Γενέθλια
"Ο πιο εύκολος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά" Ανώνυμος σύζυγος που από τότε θυμάται μέχρι και την επέτειο για την πρώτη φορά που πήγαν μαζί σινεμά.

Ευτυχία
"Το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου... παραμένει μυστικό" Χένρι Γιάνγκμαν, αγγλοτραφής Αμερικανός κωμικός, φημισμένος για τις θανατηφόρες ατάκες του γύρω από το γάμο.

Ευημερία
"Μερικοί άνθρωποι με ρωτάνε συνεχώς για το μυστικό ευημερίας τόσων ετών του γάμου μου. Κάνουμε χρόνο για εμάς και πάμε για φαγητό δυο φορές την εβδομάδα. Χαμηλή μουσική, κεριά, όμορφο δείπνο, χορός. Η σύζυγός μου πάει τις Τρίτες, εγώ πάω τις Παρασκευές" Χένι Γιάνγκμαν, σας τά 'παμε πιο πάνω και δικαιωνόμαστε εδώ.

Πριν...
"Ξέρετε τί έκανα πριν παντρευτώ; Ότι γούσταρα!"

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!



Η δασκάλα μπαίνει όπως κάθε μέρα στην τάξη και βλέπει στο μαυροπίνακα, γραμμένη με μικρά γράμματα τη λέξη "πέος".
Εκνευρίζεται, πιάνει αμέσως το σφουγγάρι, σβήνει τη λέξη και γυρίζει απότομα να δει ποιος από τη τάξη έκανε στη σκανταλιά, αλλά που....., όλα τα παιδάκια φαίνονταν να έχουν την αθωότητα γραμμένη στα πρόσωπα τους.
Δεν θέλει να δώσει και μεγαλύτερη έκταση στο πράγμα λόγω και της φύσης της λέξης και συνεχίζει το μάθημα της.
Την άλλη μέρα, ξαναμπαίνει στην τάξη και πάλι στο πίνακα η ίδια λέξη γραμμένη με μεγαλύτερα γράμματα αυτή τη φορά.
Τη σβήνει πάλι και αποσιωπά το θέμα, μια και δεν μπορεί να βρει τον ένοχο.
Την επόμενη μέρα συνεχίζεται το ίδιο βιολί με μεγαλύτερη τη λέξη και στο τέλος της εβδομάδας η λέξη έχει πια καταντήσει να καταλαμβάνει όλο τον πίνακα.
Τη Δευτέρα, μπαίνει στη τάξη περιμένοντας να δει την ίδια λέξη, αλλά φευ... η λέξη δεν υπάρχει και έχει αντικατασταθεί με μια επιγραφή που λέει:
"ΟΣΟ ΤΟ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ"...!!!!

Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο



Δεν έχεις γκόμενα; Φτιάξε blog

Χτες δύο φίλοι μου σε διαφορετικά ραντεβού μου είπαν πως έχουν φτιάξει blog με την ίδια μέσες άκρες αφορμή. Πως «εκεί μέσα» έχει πολλά γκομενάκια. Κι εγώ έμεινα να τους κοιτάζω σαν ηλίθιος. Υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνουν blog για να βρουν γκόμενα; Έχω χάσει πολλά επεισόδια φαίνεται.

Άντε λοιπόν και φτιάχνεις blog για να βρεις γυναίκα. Βάλε ένα δίμηνο το λιγότερο μέχρι να γίνει γνωστό το blog σου. Βάλε κι άλλο ένα δίμηνο μέχρι να βρεθεί μια γυναίκα που να της αρέσουν τα κείμενα σου. Βάλε κι έναν μήνα το λιγότερο μέχρι να αποφασίσετε να βρεθείτε δια ζώσης. Σε αυτό το πεντάμηνο αν βγαίνεις έξω έστω και μια φορά τη βδομάδα θα γνωρίσεις τουλάχιστον δέκα γυναίκες. Που δέκα και που μια. Και την οποία μια δεν την έχεις δει ούτε σε έχει δει. Γιατί πέρα από την πνευματική καλλιέργεια, το χιούμορ, την εξυπνάδα κι άλλες τέτοιες πίπες που λένε κατά καιρούς οι γυναίκες, άμα δεν της αρέσεις εμφανισιακά δεν γίνεται δουλειά.

Χεστήκαμε και γέρνει η βάρκα που λένε…

πηγή: http://alitovios.blogspot.com/2006/11/blog.html

Σχόλιο Προέδρου: Όλοι στα Blogs να βρούμε καμία γκόμενα...πάει το Msn και το Μirc :)

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ



Νομίζω πως πια το Ελληνικό κομμάτι του Ιντερνετ είναι πιο πλούσιο με το ξεκίνημα αυτού του blog που αναφέρετε κυρίως σε ανθρώπους που ζουν μια ζωή μπροστά σε έναν Υπολογιστή χωρίς κάποια συντροφιά και περνούν μοναχικές στιγμές και φέτος εν όψη εορτών. Το να είσαι μπακουρι σήμερα νομίζω πως είναι της μόδας καθότι οι πιο πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να δημιουργούν κάτι μόνιμο. Ίσως να είναι έτσι η εποχή που ζούμε…χύμα! Σήμερα τα πάντα είναι ρευστά «βλέπε Ηράκλειτος».Ρευστά και χύμα όπως και η ζωή μας, ζεις μια μη μόνιμη σχέση σε ένα μη μόνιμο σπίτι που νοίκιασες με δανεικά χρήματα , έχεις μια μη μόνιμη και συνήθως ανασφάλιστη εργασία και πας στην δουλεία σου με ένα δανεικό αυτοκίνητο. Βέβαια κάποτε θα σταθεροποιηθείς σε μια πιο μόνιμη κατάσταση αλλά και τότε πια δεν θα είναι τίποτε μονιμο. Αληθεια τι είναι μόνιμο σε αυτήν την ζωή «αναλογίζετε ο ποιητής»…?
Τίποτα κατά την δική μου προσωπική κρίση, όλα είναι μια ροή συμβάντων αλλεπάλληλων γεγονότων που τα προηγούμενα συντελούν στο να επέλθουν τα επόμενα. Η γη γυρίζει οι άνθρωποι γεννιούνται μεγαλώνουν οι μέρες οι μήνες τα χρόνια περνούν και όλα έχουν την δική τους ροή μέσα σε αυτό το σύμπαν σε αυτό το χάος. Αλλά για κάτσε οι αρχαίοι λέγανε τίποτε μονιμότερο του προσωρινού οπότε κάτι πρέπει να υπάρχει μόνιμο σε όλη αυτήν την υπόθεση αυτοί για να το λέγανε κάτι θα ξέρανε!
Έτσι πρέπει να είναι μέσα σε αυτήν την ροή πραγμάτων υπάρχει κάτι μόνιμο η στιγμή! Ω ναι η στιγμή που έλεγαν οι κινέζοι μια στιγμή μπορεί να σηματοδοτήσει όλη σου την ζωή και όταν περνάει η στιγμή στην αιωνιότητα γίνετε ανάμνηση και αυτό είναι κάτι πιο μονιμο. Ετσι είναι όντως μια στιγμή ένα χάδι ένα φιλί ένα αντίο είναι κάτι που μένει! Μα τι σκέφτομαι ο ανόητος εγώ είμαι μπακουρι απαγορεύεται να έχω τέτοιες σκέψεις (γέλια).Δεν πειράζει όμως ας γράψω ακόμα λίγο, στον σημερινό κόσμο λοιπόν μπορεί να ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα στην βιασύνη στο άγχος και στον υλισμό αλλά πιστεύω πως σε τέτοιες συνθήκες ευδοκιμούν και αναπτύσσονται άξιες και συμπεριφορές που είναι πιο κοντά στην ανθρώπινη φύση. Η ανάγκη και η περίσταση θα κάνει πιο μαλακές τις καρδιές των ανθρώπων και θα σπάσει αυτήν την εγωκεντρική μάσκα που έχει φορέσει ο καθένας μας .Φέτος ας δώσουμε Αγάπη σε αυτούς που έχουν ανάγκη, σε αυτούς που η λέξη φροντίδα, αγάπη αλληλοκατανόηση και ανθρωπιά έχουν μεγάλη σημασία. Διότι όλοι οι Άνθρωποι έχουν ανάγκη από κάτι πόσο μάλλον από Αγάπη και μια αίσθηση σιγουριάς.

Φιλικά ο Πρόεδρος

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Δέκα λόγοι να είσαι μπακούρι

Θα τα παραθέσω επιγραμματικά χωρίς να τα σχολιάσω.

Συνοπτικά λοιπόν, οι ανύπαντροι έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  1. Δεν παχαίνουν.
  2. Έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν σημαντικά πράγματα.
  3. Έχουν λιγότερες δουλειές να κάνουν στο σπίτι (σημαντικό!)
  4. Ξοδεύουν τα χρήματά τους όπως θέλουν χωρίς να τα θυσιάζουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό.
  5. Κάνουν καλύτερο σεξ (όχι περισσότερο, καλύτερο όμως, γιατί σου λέει δεν ρουτινιάζουν).
  6. Ξεκουράζονται περισσότερο και αποδίδουν καλύτερα πνευματικά.
  7. Έχουν λιγότερη κατάθλιψη, ιδίως οι γυναίκες με παιδιά (αν έχετε ακούσει το τραγούδι As she pours herself another cup of coffee ίσως καταλάβετε το γιατί).
  8. Έχουν καλύτερες φιλίες (γιατί επενδύουν περισσότερο χρόνο σε αυτές.
  9. Ταξιδεύουν περισσότερο.
  10. Έχουν καλύτερη αυτογνωσία και ξέρουν τι θέλουν από μία σχέση (άλλο αν μπορούν και να το έχουν).

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

ΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΚΟΥΡΙΩΝ (Σ.Μ.Μ.ΕΛ)

Ιδρυση Συλλογου (Σ.Μ.Μ.ΕΛ) Συλλογος Μονιμων Μπακουριων Ελλαδος.
Προεδρος: Εγω
Αναζητω μελη...συντομα θα υπαρξουν πολλα στην Ελλαδα ζουμε (lol)

Το παρων Blog απευθυνεται σε Ανθρωπους μονους που αναζητουν ματαια μια παρεα στην ζωη τους.Ειναι ενα blog που εγινε μετα απο πολυ σκεψη και σχολαστικο σχεδιασμο μιας και πλεον ειμαι σε θεση να καταλαβω ποσο πολλοι σαν εμενα υπαρχουν σε αυτην την χωρα.
Σαφως και το κλιμα δεν θα ειναι αχ βαχ βαρυ και πενθιμο αλλα θα ειναι χαβαλετζιδικο μιας και η μπακουρικη θελει χιουμορ.
Αυτο ειναι το πρωτο και ιστορικο μηνυμα και ελπιζω να μην βρω κοπελα για να μην παυσω να ειμαι μπακουρι και να συνεχιζω να γραφω.

Τους μπακουρικους μου χαιρετισμους!
Τhe President of Smmel